4 lækre sommerdrinks du skal smage

I løbet af sommeren er det vigtigt, at holde sig hydreret for optimal sundhed (..og skønhed). Din krop vil tørste mere væske, jo mere du sveder og hermed jo varmere det er. Dette får os til at følge os som kameler om sommer, hvor vi kan drikke mange flere liter end hvad vi gør om vinteren. Men hvorfor drikke noget der ikke smager godt? Vi har sammensat en rigtig god liste med sommerdrinks, hvor vand er den primære ingrediens, men med en masse smag herudover.

Selvom rent vand altid er godt, så vil man nogle gange gerne have lidt smag i sine forfriskninger. Desværre er mange populære sommerdrinks fyldt med sukker og kemikalier, der ikke gør dig nogen tjeneste ift. dit helbred samt hydrering. Men der er mange andre gode valg, hvor du kan nyde en forfriskende sommerdrik uden at alle kemikalier og sukker. Her er fire af vores favoritter favorit sommerdrink (med vand). 

1) Vand med agurk

Agurk er en kraftfuld skønhedsfødevare, og denne forfriskende drik tilfører vand med smag af agurk. Agurker er høj i essentielle vitaminer som A, C og B6, samt folinsyre. Drikken er super let at lave og virkelig lækkert! Skær agurken i stykker og lig i en kande med 1 liter vand. Lad vandet være i køleskabet i min. en time, hvorefter det kan drikkes (evt. med isterninger).

1

2) Drinken ”Agua Fresca”

Dette er en rigtig lækker drink som består af vand, og frugten vi alle elsker, vandmelonen. Det er en dejlig forfriskende drink, som hurtigt smager mange gange bedre end alle købte alternativer. Opskriften er nem, men tager dog en smule erfaring at lave perfekt. Find opskriften her.

2

3) Icetea med Rooibos te

Rooibos te er høj i antioxidanter og flavonoider, så det fremmer ungdommelighed og sund hud. Smager perfekt serveret med isterninger, mynte og citron, det er en forfriskende og afgiftende sommerdrink. Du koger 1 liter vand og tilsætter 6 poser Rooibos tea. Kort tid herefter tilsætter du ½ -1 citron samt en håndfuld mint-blade og en smule Stevia for sødme. Vi anbefaler at du gør brug af Rooibos te fra Perchs.dk.

3

4) Brasiliansk lemonade

Citroner er høje i C-vitamin og fremmer alkalinitet og udrensning i kroppen. til denne lemonade tilføjes der basilikum, som er med til at tilføje en forfriskende smag til denne sukkerfri limonade. Opskriften indeholder ½ kop af friskpresset citron, 4 kopper vand, 1 kop risk basilikum og en smule Stevia (smag dig frem).

4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *