Drømmen om rejsen til Thailand

Jeg har altid gerne ville besøge Thailand og gerne tilbringe et par måneder der, men har aldrig haft tiden (.. eller pengene). Når man ser alle de krystalklar strande, som Thailand kan tilbyde, så vil man rigtig gerne af sted. Hver gang man ser et flot billede af en ”hvid” sandstrand og meget krystalklart vand, så er der en stor chance for, at det er fra Thailand. Min lyst til at besøge Thailand blev ikke mindre af, at jeg faldt over dette lækre indlæg med tips for nybegyndere der ønsker at besøge Thailand. Udover de flotte strande, så byder Thailand også på en række flotte templer, lækkert lokalt mad, dejlig velkomne kultur, billig hoteller og al mulig andet.

Jeg har også altid været rigtig glad for at dykke og snorkle, hvilke der også er perfekte muligheder for i Thailand (læs f.eks. omkring de forskellige dykke områder her). Derfor er jeg begyndt at spare sammen, da jeg må indse at jeg ikke kommer udenom at skulle besøge Thailand i den kommende fremtid. Da jeg også er så heldig at have muligheden for at tage 2-3 måneder ud af tidsplanen i 2016, så vil dette være et oplagt valg.

Har du også en utrolig rejselyst, så vil du finde disse billeder meget irriterende, da det er alt det bedste fra Thailand. Så hvis økonomien er stram, og du allerede har lidt for meget lyst til at rejse, så ville jeg råde dig til ikke at se disse :-)

Thailand 2 Thailand 1Thailand 3Thailand 4Thailand6Thailand5Thailand8

Så kommer den svære del dog, for selvom det er billigt at bo i Thailand, så koster det stadig penge at komme dertil. Og med alle de ting jeg gerne vil opleve, så man jeg nok indse, at der nok skal blive brugt en del penge på de 2-3 måneder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *