En kold sommer og varmt indenfor?

I Danmark har vi ikke altid det bedste sommervejr, og ofte kan vi have det rigtig koldt om sommeren. Så udover, at vi har nogle rigtig kolde vintre i Danmark, så kan sommeren være ligeså kold. Den danske sommer 2015 har samme problem, hvor vi kun i en meget kort periode havde godt vejr.

I dette indlæg skal vi snakke om, hvad man så skal gøre for at holde sig varm? Der findes de traditionelle muligheder, som dog hverken er miljømæssige korrekte eller særlig økonomiske. Derfor skal vi se på, hvordan varmepumper fra Panasonic kan være en løsning for dig.

penguin

Panasonic varmepumper til det danske klima

Med en varmepumpe fra Panasonic får du en pumpe, som er udviklet præcist til det danske marked – med vores kuldeniveau. Faktisk er de udviklet til det nordiske marked, og kan således håndtere helt ned til -25 grader udenfor. Dette betyder, at pumpen kan håndtere selv de koldeste vintre i Danmark imens, du sidder indenfor i en dejlig varm stue.

Det billige og miljø rigtige alternativ

Og hvorfor er det så at man skal vælge en varmepumpe, fra Panasonic eller de andre, når man allerede har sin radiator? Dette er ofte det spørgsmål som man bliver mødt med , når man begynder at fortælle omkring mulighederne for varmepumper.

Det første perspektiv er det økonomiske, hvor der for mange vil være penge at spare. Dette sker simpelthen fordi, at disse enheder fungere på strøm, som før det først er stabilt ift. pris, men endvidere noget som nemt kan optimeres. Dette betyder at de fleste en disse enheder er energiklasse A.

Når det kommer til det miljømæssige, så er det bedre at bruge strøm (gerne fra vind etc. – som vi har meget af i Danmark) i mod at brænde olie af, som forurener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *