Fik endelig oprettet bloggen

1Efter i længere tid at have gået med ideen om, at jeg skulle have fået oprettet min en blog skete det endeligt. Jeg besluttede mig allerede for i 2014, at en blog både kunne være en gode måde at udvide mit CV samtidig med, at det måske kunne være med til at opbygge mit netværk.

Jeg har besluttet at bloggen skal handle omkring bolig, DIY og design, da dette er emner som er relevante for mig, når jeg er færdig med min uddannelse på TEKO i Århus. Efter at have snakket med diverse mennesker indenfor branchen, så kan jeg nemlig godt høre, at en succesfuld boligblog selvfølgelig nok skal åbne nogle døre. Det er måske højt at satse på, at man bliver en kæmpe succesfuld boligblogger inden uddannelsen er færdig, men jeg går stærkt ud fra, at en ”nogenlunde” boligblog, i hvertfald ikke skader.

2Selvom man ikke opnår den store følger base, så er målet at få udviklet en så professionel blog som muligt. Dette er både ift. design samt det indehold der er at finde på bloggen. Hvis blot der er styr på dette, så vil de jobrelationer man sender forbi siden, formentlig få et godt billede af kvalifikationerne.

3Jeg er allerede begyndt at sætte lære en del omkring WordPress igennem portalen Unitate, som også hjalp mig i gang med at oprette min WordPress blog. Jeg havde altid troet, at det var ufattelig svært at komme i gang med at blogge, men er faktisk blevet positivt overrasket. At lave en WordPress (med hjælp fra guiden) tog mig faktisk kun 20 minutter, og så lidt ventetid på at den blev aktiveret. Nu står det på, at blive så skar i selve WordPress og de designmuligheder der er, at jeg kan få den virkelig fed professionel blog.

Målsætningen for min blog er således:

  • Flot professionelt WordPress design
  • Mange gode guide – relateret sig til boligbranchen
  • Opbygning af Facebook-side med følgere
  • Opbygning af egen viden omkring blogging

Har du nogle tips til en ny blogger, så læg endelige en kommentar herunder, så kan det være det kan hjælpe mig med at gøre Chinavianliving til den boligblog som jeg håber på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *