Indret med træ

Indret med træ

Træ er ikke kun flot i naturen, det er også hamrende lækkert som en del af indretningen. Træ er nærmest synonymt med den nordiske stil, træ skaber varme og giver samtidig dit hjem et råt, organisk udtryk – og så er det både gedigent og tidløst.

teak-m-rack-14201

Træ er altid en god idé!
Træ går aldrig af mode og så holder det i flere generationer – du kan derfor betragte et køb af et træmøbel som en investering, der kan danne basis for din indretning i mange år. Og det gode er, at du ikke binder dig til én bestemt stil når du investerer i træmøbler, for træ supplerer såvel den romantiske som den industrielle stil (og alt derimellem).

Indret fx med forskellige træsorter for et eklektisk look eller vælg alle dine møbler i samme træsort og lad træmøblerne danne grundlaget og den røde tråd i din indretning

recall-_48_58-871x579Spise- og sofaborde i træ hitter
De seneste år har danskerne i høj grad fået øjnene op for det smukke og praktiske ved spiseborde og sofaborde i træ.

Træborde passer perfekt til de fleste sofaer og giver nærmest uendelige muligheder når det kommer til valg af spisebordsstole, hvor andre bordtyper i spisebord-finer-230-cm-boshop-04højere grad ”binder” dig til de stole, der er designet til bordet.

Et træbord er derfor genialt som basiselement, hvis du løbende ønsker at skifte øvrige møbler, fx stole, sofa, lamper etc. ud uden at være nødsaget til at udskifte alle dine møbler.

 

Træmøbler af høj kvalitet

I takt med at træ bliver mere og mere populært bliver udbuddet af lækre møbler i træ også større og bedre. Tjek fx den smukke Ethnicraft serie, der består af funktionelle, tidløse og super lækre designermøbler i massivt træ til ethvert behov – serien omfatter alt fra sengerammer og spiseborde til rumdelere og nøglehylder.

 51201_miljo_3

Småt, men godt

utilitiesDet kan som nævnt være en større investering at anskaffe de helt rigtige træmøbler, og hvis pengepungen ikke helt er klar på alt for store sving med dankortet, kan du også vælge at indrette med mindre træelementer, fx knagerækker, hylder, taburetter, spejle og andet tilbehør.

Du kan desuden gå på jagt i genbrugsbutikker eller på loppemarkeder, hvor du med lidt held kan finde mindre retro møbler og tilbehør i træ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *