Indretning af børneværelset med sækkestole

Vi har tidligere skrevet her på siden, omkring hvordan man kan indrette med tæpper i denne artikel vil vi kigge nærmere på hvordan man kan indrette med sækkestole på børneværelset. Sækkestole er et yderst anvendeligt møbel til indretning, idet en sækkestol både kan anvendes som et møbel og samtidig også fungerer som ”kunst” grundet de flotte farver og kontrasten til de andre farver i rummet.

Når man skal indrette et børneværelse er det naturligvis nogle andre funktioner som er vigtige. Børn sætter pris på at de kan lege med de ting som befinder sig på værelset og går knapt så meget op i sammensætningen af farver.

4-10 år sort

Vi har fundet to forskellige modeller som vi tænker passer godt ind på børneværelset. Grunden til at vi har valgt at fremhæve Happycat og Fatboy Junior skal primært findes i at de begge er anvendelige til leg, afslapning og samtidig kan bidrage med noget farve til børneværelset.

Happycat sækkestolen

Happycat sækkestolen findes i to forskellige modeller. Den ene er til børn fra et til fire år og den anden model er til børn fra 4 års alderen og op til 10 år. Happycat er en smule anderledes end de klassiske firkantede sækkestole som f.eks. Fatboy Junior som vi skal se på senere. Som navnet ligger op til er sækkestolen designet som en kat. Sækkestolen er fremstillet i det kraftige og holdbare panamavævet bomuld. Der er ligeledes tænkt over detaljerne og fyldet (krøyerkuglerne) ligger i en inderpose som gør at man kan tage betrækket af og vaske det, hvis det skulle blive beskidt.

Sækkestolen findes i 8 forskellige farver fra petrol til aubergine.

Fatboy Junior

I Danmark er det svært at snakke om sækkestole uden at snakke om Fatboy og for mange er Fatboy også et synonym for sækkestol. Fatboy er da også kendt for at lave sækkestole af højeste kvalitet. Fatboy Junior er ingen undtagelse. Sækkestolen måler 100 x 130 centimeter (bredde x højde) og kommer i 11 forskellige farvestrålende farver. Udover et stort antal farver der skal overvejes skal I også overveje om I vil købe sækkestolen i bomuld eller nylon. Bomuldssækkestolen er lidt mere afdæmpet i farverne grundet bomulden og omvendt er der fuld knald på farver på sækkestolen af nylon.

junior-stonewashed_lime-green-2

Vi håber at ovenstående gennemgang gav en smule inspiration til indretning af børneværelset med sækkestole. Sækkestole kan også fungere som en oplagt gave til børn. Vil du læse mere om sækkestole kan vi anbefale at tage et kig på denne side.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *