Overvejelser omkring køb af fast ejendom

Når først man bliver ramt, så bliver man ramt hårdt! For bare 1 år siden, der kunne jeg slet ikke se mig selv som husejer – og dette har helt ændret sig i dag. I dag bruger jeg dagligt mange timer på at kigge på lejligheder og villahuser, undersøge diverse områder i Århus samt finde ud af alt omkring lån ved boligkøb. Herudover overvejer vi muligheden for at købe et ”håndværkerprojekt” som de kalder det, hvor man pludselig også skal overveje staden og have køberrådgivning med på sidelinjen. Som I nok kan høre, så er der rigtig mange ting man skal have fokus på.

En af de tanker som virkelig bekymre mig er, om man er for ung til at sætte sig fast i et hus? Ikke fordi det er en økonomisk stor beslutning, men fordi man jo faktisk ikke ved, hvor i landet/verden man ender henne. Jeg har altid troet, at jeg ville blive boende på Jylland for evigt – og derfor formentlig vil bo i Århus. Men hvad nu hvis drømmejobbet er i København? og (drømme)boligen er i Århus?

Selvom både M og jeg har fået et godt job, så ved man jo faktisk ikke hvor man ender hende – især ikke når man ikke er ældre, og børn ikke er en del af billedet endnu. Har efterhånden haft mange veninder, som troede de skulle blive i Århus efter endt studie, men pludselig så de mange jobmuligheder i København. Hurtigt herefter havde de rykket rødderne op og var flyttet til staden.

Vi har fået allieret os med en byggesagkyndig (igennem familien), som skal hjælp os med at gennemgå huset mv. – om det bliver et renoveringsprojekt eller ej, så skal jeg være sikker på, at alt er i orden for starten.

Herunder har jeg samlet en række billeder, af nogle af de boliger som jeg pt. har været meget forelsket i. Det bliver formentlig ikke nogle af disse – da vi endnu ikke har en aftale med banken, og det endelige budget for huskøb samt efterfølgende arbejde, er endnu ikke fastlagt.

1

Kilde:danbolig.dk

2

Kilde:edc.dk

3

Kilde: realmaeglerne.dk

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *