Sådan indretter du med bordlamper

Loftlamper kan fylde rummet med lys, men det er de smarte bordlamper, der tilbyder den mest flatterende belysning. Stilen i lamper, du vælger, vil også ændre fornemmelsen af hele rummet. Hvis du vil indrette et rum på ny, så kan bordlamper være et objekt som skaber en god stemning samtidig med at de er funktionelle.

Herunder har vi samlet en række tips, når du skal indrette med bordlamper. Du skal ikke benytte alle vores tips, men blot udvælge de bedste til din situation.

Kaiser-Idell1Tip 1: Skabe en ny stemning med lampen. Hvis du starter helt fra bunden, eller blor vil genindrettet og skabe en helt ny stil, så kan det være en nem ide at starte udtmed bordlamperne. Prøv f.eks. at indrette med de flotte Kaiser Idell lamper, som har en meget industriel og moderne stilart.

Tip 2: Gå efter at skabe balance. Købe lamper der har lignende design elementer, uanset om det er materialer, nuancer eller bare lignende former. Selv unikke lamper vil passe med dit hjems indretning, hvis du ser for stilarter, der inkorporerer farver eller mønstre, der allerede er i rummet, så vil du få flotte resultater. F.eks. kan du nemt sammensætte en Kaiser Idell lampe sammen med den fede Caravaggio lampe som både med nuancer og materialer har en god sammensætningen.

Caravaggio-lampe1

Tip 3: For feminine stemning. Hvis du har skabt en for feminine stemning i indretningen, og gerne vil tilføje lidt ”man”, så kig efter lamper med borde linjer og brede fødder. Gå efter lamper i rå metal eller træ.

Top 4: Gennemgå belysningen og skab hygge. Når du indrette med lamper – bordlamper såvel som loftlamper – så er det vigtigt at tænke på stemningen af lyset. Dette gør du både med placeringen samt pæren – overvej på forhånd hvor meget og hvor lidt lys du mener rummet skal indeholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *