Yndlingsting når sommervejret er lort

Når sommeren ikke rigtig vil være med os, og det ser ud til at vi kollektiv har valgt at springe denne over, så er det ikke meget andet for, end at spise en masse slim og hoppe under dynen. Da sommerkroppen allerede er blevet vist frem, og med dette vejr ikke bliver det igen, så kan man jo lige så godt gå i vinter/efterårsstemning og spise en masse slik og se serier.

Jeg har stadig sommerferie til gode, men økonomien er der ikke pt. til at tage til et varmere land, så nu er det i gang med, at finde den bedste online slikpusher og de bedste serier på Netflix.

Vidste du, at det stort set er umuligt at finde slik online? Jeg har åbenbart vendt mig til det store udvalg og muligheder man finder, når man f.eks. køber tøj og boligprodukter online, men blev slemt overrasket, da jeg ledte efter en stor online slikbutik med et kæmpe udvalg – det findes simpelthen ikke. Der findes enkelte små (faktisk kun 2), som jeg måtte nøjes med at benytte (find dem her).

Jeg stemmer for flere slikbutikker online!! Men heldvis kunne jeg få favoritterne, som jeg næsten var nød til at finde online, da de ikke har været til at finde i min lokale slikbutik i laaaang tid.

Haribo_Zulu1

Kilde: http://dagligvarernettet.dk/haribo-zulu

(nu har jeg godt nok indsat et billede af den ”ulovlige” pose, men da jeg ikke ser problemet i ”zulu”-personen derpå foretrækker jeg denne – det er nu engang sådan jeg husker den fra min barnedom).

Nu står den på en masse serier fra Netflix, hvor jeg er i gang med at udvælge hvad der skal ses (med hjælp herfra). Som det ser ud nu, så står den på Bones, Orange is the new black, The 100 og Orphan Black.

Vi ses i serieland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *